<
1 2 3


      Contactgegevens

Locatie Beverwijk

Alkmaarseweg 79b

Tel: (0251) 27 28 94


Locatie Heemskerk

Gerrit van Assendelftstraat 17b

Tel. (0251) - 25 37 21

 

      Mededelingen

Momenteel geen mededelingen...

 

      Zoeken

alleen binnen deze site.

 

Van harte welkom!

Tandprothetische praktijk Gerard Kool is al geruime tijd gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten. Wij maken deze protheses volledig in eigen beheer in onze praktijk in Beverwijk.
 

Twee behandellocaties

Sinds 14 mei 2018 heeft Tandprothetische praktijk Gerard Kool, naast de vertrouwde praktijk in Beverwijk, een tweede behandellocatie in Heemskerk. We staan hier twee dagen in de week voor u klaar.
Ook hier zijn alle (volledige) prothesebehandelingen mogelijk. Dus kies welke locatie uw voorkeur heeft...

Lees verder >>

 

De laatste jaren wordt er alles aan gedaan om het gebit een natuurlijke en frisse uitstraling te geven. Wij adviseren u dan ook welk gebit het beste bij u past. Een kunstgebit is ten slotte altijd maatwerk met de individuele wensen van de klant voorop gesteld. Juist die afstemming is uiterst belangrijk. 

 

Wij hebben een jarenlange en uiterst goede relatie opgebouwd met diverse implantalogen, kaakchirurgen, mondhygiënisten en tandartsen. Dat zijn collega´s die tijdens het traject van eigen tanden naar een prothese nodig kunnen zijn. We werken nauw samen met de besten in onze regio. Daarom kunnen wij u volledig van dienst zijn, ongeacht de behandeling. Stap eens vrijblijvend binnen, bel ons even of gebruik ons e-mailformulier om contact op te nemen.

 

Bent u al prothesedrager? Misschien heeft u dan het idee dat uw prothese nog prima voldoet. Toch is een tweejaarlijkse controle geen overbodige luxe. Uw kaken kunnen slinken waardoor de prothese niet meer goed past, deze zal daardoor onnodige schade aanbrengen aan uw kaken. Dit kan door regelmatige controle en onderhoud waarschijnlijk voorkomen worden. Deze controle is bij ons kosteloos.

 

Wij zijn lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici en branche gecertificeerd.
Bezoek hun website hier voor meer informatie.